Kommentarer om openEHR.se (flyttad diskussionstråd)

Den som är nyfiken på Region Östergötlands förberedelser kring upphandlings av openEHR-baserat system kan hitta mer info om dem under:

Regionen är i upphandlingen även nyfiken på process- och beslutsstöd i stil med de som presenterades i March 26 online seminar: Practical tools and methods for clinical decision- and process-support

Hej, jag heter Hanna Pohjonen, openEHR Ambassador Finland. Det skulle vara fint att börja ett nordiskt samarbete om arkytyper, nordiska behov, task planning, etc… Kanske kunde vi ha det första mötet i Helsingfors när openEHR Day Nordics ska hållas nästa höst. : )

5 Likes

Hej!
Ja, nordiskt samarbete inom openEHR (och informatik i allmänhet) vore intressant. Det lär nog finnas många intressanta frågor där vi har liknande behov.
Hälsningar
Mikael Nyström

5 Likes

Kul @Hanna_Pohjonen! Vi är i uppstartsfasen för ett nytt openEHR-samarbete i Sverige, vi kan ta upp frågan på nästa möte om två veckor så kan vi kanske boka ett första med er efter det för att lite förutsättningslöst diskutera hur vi skulle kunna samarbeta.

4 Likes

Vi vil også være med på nordisk samarbeid, og bidrar gjerne med hva det skulle være!

Hilsen Norge :smiley::norway:

5 Likes

Låter som en ypperlig idé, @Hanna_Pohjonen @siljelb ! Tror det finns mycket att diskutera, lära och samarbeta runt. Ser fram emot ett första möte!

4 Likes